PRESSMEDDELANDEN

TCECUR vinner ytterligare affärer via dotterbolaget AW Technic

06 July, 2018 kl 08:50 CET Regulatory

TCECURs dotterbolag AW Technic har tecknat affärer med två befintliga kunder. Det totala ordervärdet uppgår till ca 5 MSEK, med leverans under 2018.

Avtalen innebär i båda fall installation av integrerade säkerhetssystem med passersystem, larm och kameraövervakning, dels i Stockholm i ett nytt kontor och dels i Luxemburg i ett nytt kontor. Båda kunderna är ledande globala amerikanska investmentbanker.

  
”Det är alltid mycket tillfredsställande när tidigare kunder utvecklar sin relation med oss, vilket bevisar att vi levererar hög kvalitet och tillförlitlig funktion. Dessa två projekt kommer att löpa parallellt över sommaren och hösten, och tack vare vårt flexibla och kompetenta team levererar vi nu ett flertal nya avancerade, integrerade säkerhetssystem samtidigt i både Stockholm och Luxemburg. Säkerhetsbranschen växer så det knakar, och vi ser nu en tydlig trend där lokala kontor och filialer runt om i världen integreras i globala, avancerade säkerhetssystem, och det är precis här som AW Technic har sin kärnverksamhet, sin spetskompetens och unika erfarenhet av globala säkerhetsinstallationer. Jag ser fram emot en händelserik framtid med intressanta projekt i både bekanta och nya delar av Europa!” säger Per Lindstrand VD på AW Technic.
 
”Det är ett viktigt erkännande när AW Technic får fortsatt förtroende av dessa två globala finanshus. AW Technic som har drygt 50 % av sin försäljning och installation utanför Sverige visar återigen att deras säkerhetslösningar är konkurrenskraftiga på alla marknader.”, säger Ole Oftedal VD och koncernchef TCECUR.
 
 
För ytterligare frågor vänligen kontakta:
 
Ole Oftedal VD och koncernchef TCECUR
+ 46 70 592 75 99
Ole@tcecur.se
https://tcecur.com
 
Per Lindstrand VD AW Technic
+46 70 646 59 31
Per.lindstrand@awtechnic.se
http://www.awtechnic.se

Dokument och länkar

Ladda ner: ReleaseFler pressreleaser