PRESSMEDDELANDEN

TCECUR vinner nya affärer via dotterbolaget AW Technic

04 July, 2018 kl 13:00 CET Regulatory

TCECURs dotterbolag AW Technic har tecknat affärer med två nya kunder. Det totala ordervärdet uppgår till ca 2,2 MSEK, för leverans under 2018.
 
Avtalen innebär i båda fall installation av integrerade säkerhetslösningar med passersystem, larm och kameraövervakning i Stockholmsområdet, för en fransk global investmentbank och för ett schweiziskt globalt medicinbolag.

 
”Vi fortsätter att växa, den här gången med två nya stora multinationella kunder inom medicin och investment banking. Internationella företag efterfrågar den senaste tekniken och globala plattformar med standardiserade och centrala kontrollsystem och det är precis här som AW Technic har sin kärnverksamhet, sin spetskompetens och unika erfarenhet av globala säkerhetsinstallationer. Vår specialisering mot det högre kvalitetssegmentet ger effekt och vi utvecklar våra relationer med amerikanska tillverkare som Honeywell och Tyco, vilket är mycket tillfredsställande.”, säger Per Lindstrand VD för AW Technic.  
 
”Jag är mycket nöjd med hur AW Technic har utvecklats sedan vi förra året förvärvade bolaget, ett mindre familjeföretag i tillväxt som nu utvecklar relationer med världens ledande företag och utökar sin förmåga att arbeta på den internationella marknaden.”, säger Ole Oftedal VD och koncernchef TCECUR.
 
 
För ytterligare frågor vänligen kontakta:  
Ole Oftedal VD och koncernchef TCECUR
+ 46 70 592 75 99
Ole@tcecur.se
https://tcecur.com

 
Per Lindstrand VD AW Technic
+46 70 646 59 31
Per.lindstrand@awtechnic.se
http://www.awtechnic.se

Dokument och länkar

Ladda ner: ReleaseFler pressreleaser