Pressmeddelande

TCECURs dotterbolag Sectragon tecknar avtal med Domstolsverket värt ca 5 MSEK

21 November, 2022 kl 10:39 CET Regulatory

Snabbväxande säkerhetskoncernen TCECURs dotterbolag Sectragon tecknar avtal med Domstolsverket avseende utbyte av integrerat säkerhetssystem på Tingsrätten i Jönköping & Förvaltningsrätten i Jönköping till ett värde av ca 5 MSEK. I uppdraget ingår passerkontroll-, inbrotts- och överfallslarm-, fuktlarm-, temperaturlarm-, CCTV-, samt porttelefonisystem samt ett service- och supportåtagande i 5 år med möjlighet till ytterligare 6 års förlängning.

”Det är inspirerande att Sectragon fortsätter sin snabba tillväxtresa genom att ta in nya lönsamma affärer”, säger Klas Zetterman, VD och koncernchef TCECUR.
 
”Vi är stolta över att kunna leverera säkerhet till några av Sveriges mest krävande kunder och tackar för förtroendet att uppgradera säkerheten på ytterligare en domstol”, säger Anton Juric VD Sectragon.

 
Sectragon är en modern säkerhetsleverantör som levererar skräddarsydda helhetslösningar inom säkerhetsteknik inkluderande bl a inbrottslarm, brandlarm, passersystem, lås och kamerabevakning. Bolaget är av SBSC certifierad anläggarfirma avseende inbrottslarmssystem i larmklass 2, kamerabevakningssystem (CCTV) och automatkopplade brandlarm. Bolaget arbetar brett, men merparten av kunderna återfinns inom segmenten offentlig sektor, fastighetstutveckling, fastighetsförvaltning samt logistik.

 
Börsnoterade TCECUR är en snabbväxande entreprenörsdriven säkerhetskoncern där helhetslösningar för trygga medborgare och samhälle står i fokus. För ge kunderna bästa möjliga skydd levereras hållbara och smarta digitala lösningar genom att beprövad teknik kombineras med kundanpassad design och programvaruutveckling. TCECUR består i dag av tio dotterbolag, som är ledande inom sina nischer på den svenska marknaden, har en framträdande position i Norden samt en stark internationell tillväxt.

 
För ytterligare information, kontakta:

Klas Zetterman, VD och koncernchef TCECUR
+46 73 983 04 02
klas@tcecur.se
https://tcecur.com  

Dokument och länkar

Ladda ner: PM Sectragon 20221121