Pressmeddelande

TCECURs dotterbolag LåsTeam tecknar ramavtal med Västfastigheter värt ca 6 MSEK

02 January, 2023 kl 16:49 CET Regulatory

Snabbväxande säkerhetskoncernen TCECURs dotterbolag LåsTeam Sverige AB har vunnit ytterligare en större ramavtalsupphandling till Västfastigheter. Avtalet omfattar säkerhetsentreprenader inom lås och dörrstyrning, leverans av säkerhetsprodukter samt servicetjänster, till samtliga fastigheter som ägs och förvaltas av Västfastigheter i Skaraborg. Avtalet bedöms vara värt ca 6 MSEK och löper på 2 år med förlängning på maximalt ytterligare 1 plus 1 år.

”LåsTeam expanderar genom detta ramavtal snabbt vidare i Skaraborg och vi ser fram emot ett gott samarbete med Västfastigheter under de kommande åren”, säger Klas Zetterman Koncernchef och VD TCECUR.
 
”Vi är otroligt glada över att ha vunnit ramavtalet i Skaraborg som ger oss en fin start på 2023.  Tillsammans med det tidigare kommunicerade Göteborgsavtalet till Västfastigheter, så är det totala uppskattade värdet på dessa två affärer över 60 MSEK.  Det känns bra och tryggt att ha dessa avtal att bygga vidare på för vår expansion i Skaraborg och Göteborgsområdet under de kommande åren.” säger Björn Djupbäck Marknadschef på LåsTeam.

 
LåsTeam levererar utveckling, design, integration, installation, professionell service och underhåll av säkerhetstekniska lösningar till svenska offentliga verksamheter och privata företag. Helhetslösningar för säkerhet och trygghet genom digitala passersystem, lås, inbrottslarm, brand, kameraövervakning och larmövervakning.

 
Börsnoterade TCECUR är en snabbväxande entreprenörsdriven säkerhetskoncern där helhetslösningar för trygga medborgare och samhälle står i fokus. För ge kunderna bästa möjliga skydd levereras hållbara och smarta digitala lösningar genom att beprövad teknik kombineras med kundanpassad design och programvaruutveckling.
TCECUR består i dag av tio dotterbolag, som är ledande inom sina nischer på den svenska marknaden, har en framträdande  position i Norden samt en stark internationell tillväxt.

 
För ytterligare information, kontakta:

Klas Zetterman, VD och koncernchef TCECUR
+46 73 983 04 02

klas@tcecur.se
https://tcecur.com  

Dokument och länkar

Ladda ner: TCECUR PM Västfastigeter 20230102