Pressmeddelande

TCECUR vinner via dotterbolaget AWT nya affärer om 7 MSEK

02 December, 2022 kl 09:42 CET Regulatory

TCECURs dotterbolag Access World Technic AB har erhållit en större beställning av säkerhetssystem till en av världens största internationella revisionsorganisationer. Ordern uppgår till drygt 7 MSEK och avser integrerade passersystem och övervakning i Helsingfors, Finland med omgående start och leverans under första halvan av 2023.

"Att få äran att återigen leverera säkerhetssystem till en av ’the Big Four’ är vi mycket stolta över. Vi har byggt upp ett leveranskraftigt team i Finland och har fokuserat på att bibehålla våra trogna kunder under de senaste åren trots både pandemi och andra oroligheter. Detta arbete visar sig nu ge resultat runt om i Norden och vi ser fram emot ett väldigt spännande 2023”, säger Per Lindstrand VD AWT.
 
”AWT är duktiga på långsiktiga affärsrelationer i den globala säkerhetsmarknaden, vilket skapar en trygghet både för oss och våra kunder nu när vi expanderar i både Finland och Norge.”, säger Klas Zetterman, VD och koncernchef TCECUR.
 
AWT, grundat 1993, erbjuder produkter och tjänster för integrerade säkerhetssystem. Bolaget har lång erfarenhet av att erbjuda avancerade lösningar för bl.a. kärnkraftverk, investmentbanker, försäkringsbolag och andra stora anläggningar. Fokus ligger på Tyco Software House-system (CCURE), Honeywellsystem (Pro-Watch, Galaxy), Gallagher, Genetec, OpenPath, samt biometriska säkerhetssystem och skräddarsydda lösningar.

 
Börsnoterade TCECUR är en snabbväxande entreprenörsdriven säkerhetskoncern där helhetslösningar för trygga medborgare och samhälle står i fokus. För ge kunderna bästa möjliga skydd levereras hållbara och smarta digitala lösningar genom att beprövad teknik kombineras med kundanpassad design och programvaruutveckling. TCECUR består i dag av tio dotterbolag, som är ledande inom sina nischer på den svenska marknaden, har en framträdande position i Norden samt en stark internationell tillväxt.

 
För ytterligare frågor vänligen kontakta:

Klas Zetterman, VD och koncernchef TCECUR
+46 73 983 04 02

klas@tcecur.se
https://tcecur.com  

 

Dokument och länkar

Ladda ner: Release