Pressmeddelande

LåsTeam Sverige AB Tilldelas Ramavtal värt 12 Miljoner Kronor med Högskolan i Borås

01 March, 2024 kl 09:58 CET Regulatory

LåsTeam Sverige AB, en ledande aktör inom lås- och säkerhetslösningar, har vunnit ett eftertraktat ramavtal värt 12 miljoner kronor med Högskolan i Borås. Detta avtal sträcker sig över fyra år och omfattar en omfattande bredd av lås- passagesystem inbrottslarm, brandlarm och värdeförvaringstjänster för att säkerställa en trygg och säker miljö på högskolans samtliga verksamheter.

Borås Högskola genomförde en rigorös upphandling med högt ställda krav på sina potentiella leverantörer och valde LåsTeam Sverige AB på grund av företagets beprövade expertis, engagemang för innovation och höga kvalitetsstandarder. Detta ramavtal markerar en viktig etapp i det fortsatta samarbetet mellan LåsTeam Sverige AB och Högskolan i Borås och kommer att bidra till att skapa en säker och trygg studie- och arbetsmiljö för högskolans personal och studenter.
 
Björn Djupbäck, Marknadschef på LåsTeam kommenterar: "Vi är oerhört stolta över att ha blivit valda som Borås Högskolas föredragna partner inom lås- och säkerhetslösningar. Detta avtal bekräftar vår kompetens och vårt åtagande för att erbjuda skräddarsydda och högkvalitativa tjänster. Vi ser fram emot att samarbeta tätt med Högskolan i Borås för att säkerställa en trygg och säker studie- och arbetsmiljö."

Avtalet understryker LåsTeam Sverige ABs position som en pålitlig och professionell partner inom säkerhetsbranschen och stärker företagets närvaro på den lokala marknaden i Borås.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Björn Djupbäck, Marknadschef
033-400 43 58 
 

Jacob Philipson, VD och koncernchef TCECUR
+46 70 389 5155
Jacob@tcecur.se

Om LåsTeam Sverige AB: LåsTeam Sverige AB är en ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar med lång erfarenhet inom branschen. Företaget erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta kundernas unika behov och strävar efter att upprätthålla högsta standarder av säkerhet och kvalitet.
 

TCECUR Sweden AB (publ.) är en teknikorienterad säkerhetskoncern med lång historik och erfarenheter från leveranser till stora koncerner och den offentliga sektorn. TCECUR består idag av tio dotterbolag, alla specialiserade inom olika områden av säkerhet som levererar avancerade nationella och globala säkerhetssystem samt säker kommunikation till samhällets mest krävande kunder. Erbjudandena består av  en kombination av egna produkter och lösningar, samt genom agenturer från världsledande producenter.