LåsTeam

Logotyp för LåsTeam

Geografisk försäljning Primärt i Sverige
Fokusområde Lås, passer, larm och brand lösningar för företag och offentliga organisationer
Webbsida www.lasteam.se

Klas Ingemarsson

 

Klas Ingemarsson

Verkställande direktör, LåsTeam Sverige AB

”Vi välkomnar TCECUR som ny ägare av LåsTeam. Vi ser framemot att fortsätta att utveckla bolagets potential vidare genom att bearbeta nya marknader, få tillgång till ny teknik, nära samarbeten inom koncernen och en fortsatt expansion både organiskt och genom förvärv.”

– Verkställande direktör Klas Ingemarsson

Om LåsTeam Sverige AB

Vi är ett företag som varje dag arbetar för att våra kunder ska känna trygghet i att de valt den bästa helhetsleverantören inom säkerhet. Vi gör detta genom att ständigt fråga oss själva och våra kunder vad vi kan göra bättre. Det gäller allt från att hitta den bästa lösningen för varje enskild kund till att förbättra interna rutiner så att vi skapar kvalitet i alla delar vårt sätt att arbeta. Vi känner stolthet och glädje över att vi genom hårt arbete lyckats skapa framgång och trygghet, för både oss själva och för våra kunder.

Vi startade år 2000 och har med våra fantastiska kunders hjälp och tillit vuxit till ett fullskaligt säkerhetsföretag som idag finns på flera orter i Sverige. Trots att vi växer så har vi alltid försökt behålla det personliga engagemanget som gör att våra kunder känner att vi ger dem det där lilla extra.

Vår vision

”Vi ska vara den ledande säkerhetsleverantören”

Genom hårt arbete, fokus på kundbehov och strävan efter att alltid förbättra vårt arbetssätt så ska vi bli den ledande säkerhetsleverantören. Detta är vår ledstjärna och den hjälper oss att alltid göra vårt bästa för alla kunder i alla projekt.

Allt från nycklar till nyckelfärdiga, elektroniska låssystem

Vi arbetar med allt inom hela lås-, larm- och säkerhetsområdet vilket betyder att vi har kunskapen att bygga en stark och effektiv sköld, utan svaga punkter. All kunskap finns i huset och genom utbildningar håller vi oss uppdaterade med de senaste nyheterna och teknikerna.