Pressmeddelande

TCECURs dotterbolag AWT vinner nya affärer till utländsk ambassad

16 May, 2022 kl 13:45 CET Regulatory

Access World Technic har erhållit beställningar av säkerhetsinstallationer från en utländsk ambassad. Det totala ordervärdet uppgår till drygt 2 MSEK och avser integration med leverans av fysiska säkerhetssystem i Sverige och Danmark.

”Att få leverera säkerhetslösningar till utländska ambassader känns väldigt ärofyllt. Vår expertis och erfarenhet kring globala säkerhetssystem skapar förtroende och trygghet för våra internationella kunder. Detta är starten på en ny relation med stora möjligheter till fler uppdrag i resten av världen”, säger Per Lindstrand VD AWT.
 
”Det är mycket roligt att få in en ny global kund till AWT och dessutom kommer vi in på en för oss ny marknad vilket gör det hela extra intressant!”, säger Klas Zetterman, VD och koncernchef TCECUR.

AWT, grundat 1993, erbjuder produkter och tjänster för integrerade säkerhetssystem. Bolaget har lång erfarenhet av att erbjuda avancerade lösningar till globala hi-tech bolag, investmentbanker, revisionsbyråer, försäkringsbolag och andra stora anläggningar. Fokus ligger på Honeywellsystem (Pro-Watch, Galaxy), Tyco Software House-system (CCURE), Lenel (OnGuard, S2), Gallagher, Genetec, samt biometriska säkerhetssystem och skräddarsydda lösningar.

TCECUR Sweden AB (publ.) är en teknikorienterad säkerhetskoncern med lång historik och erfarenheter från leveranser till stora koncerner och den offentliga sektorn. TCECUR består idag av tio dotterbolag, alla specialiserade inom olika områden av säkerhet som levererar avancerade nationella och globala säkerhetssystem samt säker kommunikation till samhällets mest krävande kunder. Erbjudandena består av en kombination av egna produkter och lösningar, samt genom agenturer från världsledande producenter.

 
För ytterligare frågor vänligen kontakta:

Klas Zetterman, VD och koncernchef TCECUR
+46 73 983 04 02

klas@tcecur.se
https://tcecur.com  

Per Lindstrand, VD
+46 70 646 59 31
per@awt.com
https://www.awt.com