Pressmeddelande

TCECUR vinner via dotterbolaget AWT nya affärer om 7 MSEK

18 May, 2022 kl 08:30 CET Regulatory

Access World Technic har via sitt tyska bolag erhållit ytterligare beställningar från en av världens ledande amerikanska biltillverkare. Det totala ordervärdet uppgår till drygt 7 MSEK och avser integration och leverans under år 2022 av högteknologiska säkerhetssystem på ett flertal platser i Tyskland, samt ett antal servicecenter och showroom i Norden. 

”Det är mycket inspirerande att en av våra största kunder fortsätter att ge oss förtroendet att leverera säkerhetslösningar runt om i Europa. Kombinationen av AWT:s unika affärsmodell med en samordnad internationell organisation är precis vad globala kunder efterfrågar”, säger Klas Zetterman, VD och koncernchef TCECUR.
 
"Det avtal som vi tecknade tillsammans med denna kund i slutet av 2020 fortsätter att generera affärer. Vi ser fram mot ett fortsatt mycket gott samarbete”, säger Per Lindstrand, VD AWT.
 
AWT, grundat 1993, erbjuder produkter och tjänster för integrerade säkerhetssystem. Bolaget har lång erfarenhet av att erbjuda avancerade lösningar till globala hi-tech bolag, investmentbanker, revisionsbyråer, försäkringsbolag och andra stora anläggningar. Fokus ligger på Honeywellsystem (Pro-Watch, Galaxy), Tyco Software House-system (CCURE), Lenel (OnGuard, S2), Gallagher, Genetec, samt biometriska säkerhetssystem och skräddarsydda lösningar.

 
TCECUR Sweden AB (publ.) är en teknikorienterad säkerhetskoncern med lång historik och erfarenheter från leveranser till stora koncerner och den offentliga sektorn. TCECUR består idag av tio dotterbolag, alla specialiserade inom olika områden av säkerhet som levererar avancerade nationella och globala säkerhetssystem samt säker kommunikation till samhällets mest krävande kunder. Erbjudandena består av en kombination av egna produkter och lösningar, samt genom agenturer från världsledande producenter.
  
För ytterligare frågor vänligen kontakta:
 
Klas Zetterman, VD och koncernchef TCECUR
+46 73 983 04 02

klas@tcecur.se
https://tcecur.com  
 
Per Lindstrand, VD
+46 70 646 59 31
per@awt.com
https://www.awt.com

Dokument och länkar

Ladda ner: Release