Pressmeddelande

TCECURs dotterbolag AWT erhåller ytterligare beställningar om 8,6 MSEK

06 October, 2023 kl 10:00 CET Regulatory

Access World Technic AB (AWT) erhåller ytterligare beställningar från en av världens ledande amerikanska biltillverkare och utökar leveransen till nya länder. Det totala ordervärdet uppgår till 8,6 MSEK vilket levereras under Q3-23 och avser leverans och installation av fysiskt säkerhetssystem för servicecenter och showrooms i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Österrike och Frankrike.

"Vi fortsätter leverera säkerhetsinstallationer med hög kvalitet och snabbt tempo för denna prestigekund i Norden och Tyskland. Vi ser nu även ett ökat förtroende för leverans i fler regioner i Europa, vilket bidrar till AWT:s internationella expansion”, säger Per Lindstrand VD AWT.

”AWT har länge fokuserat på långsiktiga och nära relationer med internationella kunder, vilket fortsätter att ge resultat och återkommande affärer. Den globala säkerhetsmarknaden är enorm, och vi ser en stor potential i AWT:s strategi och internationell tillväxtplan både på kort och lång sikt”, säger Ole Oftedal, tf. VD och koncernchef TCECUR.

AWT, grundat 1993, erbjuder produkter och tjänster för integrerade säkerhetssystem. Bolaget har lång erfarenhet av att erbjuda avancerade lösningar för bl.a. kärnkraftverk, investmentbanker, försäkringsbolag och andra stora anläggningar. Fokus ligger på Tyco Software House-system (CCURE), Honeywellsystem (Pro-Watch, Galaxy), Gallagher, Genetec, Avigilon Alta (OpenPath + AVA), samt biometriska säkerhetssystem och skräddarsydda lösningar.


TCECUR Sweden AB (publ.) är en teknikorienterad säkerhetskoncern med lång historik och erfarenheter från leveranser till stora koncerner och den offentliga sektorn. TCECUR består idag av tio dotterbolag, alla specialiserade inom olika områden av säkerhet som levererar avancerade nationella och globala säkerhetssystem samt säker kommunikation till samhällets mest krävande kunder. Erbjudandena består av en kombination av egna produkter och lösningar, samt genom agenturer från världsledande producenter.

 
För ytterligare frågor vänligen kontakta:

Ole Oftedal, tf. VD och koncernchef TCECUR
+46 70 592 75 99

ole@tcecur.se
https://tcecur.com  
 
Per Lindstrand, VD
+46 70 646 59 31
per@awt.com
https://www.awt.com

Dokument och länkar

Ladda ner: Release