Pressmeddelande

TCECUR förvärvar Kungslås

02 May, 2022 kl 11:30 CET Regulatory

TCECUR Sweden AB (publ.) har idag förvärvat Kunglås, ett av Stockholms mest välrenommerade och väletablerade låsföretag. Bolaget har funnits på Kungsholmen i Stockholm i över 50 år och omsätter årligen ca 20 msek med mycket god lönsamhet. Bland kunderna finns fastighetsbolag, större företag, kommuner och ett hundratal bostadsrättsföreningar. Kungslås är en auktoriserad låssmed och medlem av Stockholms låssmedsmästares förening. Förvärvet kommer att en positiv påverkan på TCECURs resultat under det innevarande verksamhetsåret 2022.

 
”Genom åren har vårt dotterbolag Mysec haft ett nära samarbete med det professionella teamet på Kungslås. Vi är mycket imponerade och gläds åt att dom nu blir en del av TCECUR. Kungslås passar hos oss som handen i handsken, stärker upp våra helhetslösningar inom nationella säkerhetssystem ytterligare och ger goda möjligheter till merförsäljning. Vi välkomnar varmt våra nya kollegor till TCECUR”, säger Klas Zetterman Koncern VD TCECUR.

 
”Vi är stolta över att bli en del av TCECUR. Vi ser framemot att utveckla bolagets potential vidare i TCECURs kundfokuserade, enkla och entreprenörsdrivna struktur och genom bra samarbeten i gemensamma projekt med övriga bolag inom koncernen. Det skall bli jättespännande tycker vi”, säger Mattias Nilsson VD och tidigare delägare i Kungslås.

 
TCECUR Sweden AB är en teknikorienterad säkerhetskoncern med lång historik och erfarenheter av leveranser till stora koncerner och den offentliga sektorn. TCECUR består idag av åtta dotterbolag, alla specialiserade inom olika områden av säkerhet, som levererar säkerhetssystem och säker kommunikation till samhällets mest krävande kunder. Erbjudanden består av en kombination av egna produkter och lösningar samt agenturer från världsledande producenter. 
Koncernen består av TC Connect AS i Norge, TC Connect Sweden AB, RF Coverage AB, LåsTeam Sverige AB, Mysec Sweden AB, Lamport Sweden AB, Automatic Alarm i Stockholm AB och Access World Technic AB.

 
För ytterligare frågor vänligen kontakta:

 
Klas Zetterman, VD och koncernchef TCECUR
+46 73 983 04 02

klas@tcecur.se
https://tcecur.com  

Mattias Nilsson, VD Kungslås
070-7550107
mattias@kungslas.se

Denna information är sådan information som TCECUR Sweden AB (publ.) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2 maj 2022 kl. 11:30 CET.