Pressmeddelande

TCECURs dotterbolag LåsTeam tecknar avtal med en av världens ledande mjukvaruleverantörer värt 4 MSEK

03 January, 2023 kl 08:30 CET Regulatory

Snabbväxande säkerhetskoncernen TCECURs dotterbolag LåsTeam Sverige AB har fått fortsatt förtroendet att leverera säkerhet till ett i Borås baserat IT-företag som är en ledande leverantör av molntjänster för transportadministration för e-handel, logistik- och industriföretag över hela världen. Avtalet är värt 4 MSEK.

 
”Vi är tacksamma för förtroendet från LåsTeams kund och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med kunden”, säger Klas Zetterman Koncernchef och VD TCECUR.

 
”Vi är otroligt glada över att ha fått fortsatt förtroende att leverera säkerhetssystem så som brandlarm, integrerat passage & inbrottslarm, lås & beslag samt ett nödtelefonsystem. Det är ett spännande projekt med speciallösningar och som alltid är det roligt att skapa riktigt snygga installationer med designade och kundanpassade system. Vi ser fram emot detta fantastiska projekt”, säger Björn Djupbäck Marknadschef på LåsTeam.
 

LåsTeam levererar utveckling, design, integration, installation, professionell service och underhåll av säkerhetstekniska lösningar till svenska offentliga verksamheter och privata företag. Helhetslösningar för säkerhet och trygghet genom digitala passersystem, lås, inbrottslarm, brand, kameraövervakning och larmövervakning.
 
Börsnoterade TCECUR är en snabbväxande entreprenörsdriven säkerhetskoncern där helhetslösningar för trygga medborgare och samhälle står i fokus. För ge kunderna bästa möjliga skydd levereras hållbara och smarta digitala lösningar genom att beprövad teknik kombineras med kundanpassad design och programvaruutveckling. TCECUR består i dag av tio dotterbolag, som är ledande inom sina nischer på den svenska marknaden, har en framträdande position i Norden samt en stark internationell tillväxt.

 
För ytterligare information, kontakta:

Klas Zetterman, VD och koncernchef TCECUR
+46 73 983 04 02

klas@tcecur.se
https://tcecur.com  

Dokument och länkar

Ladda ner: TCECUR PM LåsTeam Progamvaruleveantör 20230103